kr
Ej i lager
Produktvikt: 280 g
MÖRK CHOKLAD / FIKON / TORKAD FRUKT
Den här mikrolotten från Rafael Silva's gård Siberia är en anaerobiskt fermenterad mikrolott på den klassiska varieteten Röd Bourbon. Innan kaffet går in i försleglade tankar för jäsning, så tvättas bären. Sedan övervakas pH-värdet var femte timme, när pH-värdet når 4 så öppnas behållaren och kaffebären torkas på upphöjda sängar inuti en polytunnel, där variablerna som påverkar torkningen lättare kan kontrolleras. Processen kan ta upp till 35 dagar och skapar ett mjukfylligt kaffe med tydlig frukt och bär i karaktären.
Plats: Santa Ana, Apaneca, El Salvador
Gård: Siberia
Producent: Rafael Enrique Silva Hoff
Typ: Röd Bourbon
Altitud: 1675 meter
Odling: Skugga & Sol
Bearbetning: Anaerobisk under tryck
Torkning: Sol
Skördeperiod: Mars 2021
Lottstorlek: 140 kilo
Rostningsdatum | 2022-04-25 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart