kr
Ej i lager
Produktvikt: 260 g
FRUKTKOLA • GULA BÄR • SMARKRIK
Att jäsa kaffe i en sluten miljö, så kallad anaerobisk fermentering, är den stora trenden inom kaffeproduktion just nu. Ambitionen är att lyfta fram kaffets fruktighet och skapa smakrika och aromatiska kaffen med en stor fyllighet. Detta är precis vad Jhonny Alvarado har gjort i denna mikrolott på sin gård Los Toños. Kaffet torkas först öppet i ett dygn innan Jhonny stänger in bären i slutna tunnor i 3-4 dagar. Därefter tvättas bären och torkas på upphöjda bäddar i 20 dagar. Resutatet har blivit ett delikat kaffe med karaktär av karamell, persika, gula bär, mjölkchoklad, karamell och apelsinblomma.
Rostningsdatum | 2024-12-06 |
EAN | 103671 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart