HEM / KAFFE / Gringo 3 x Stellar Coffees El Salvador, 3x250 g

EL Salvador El Limar Anaerobic Pacamara:
Ett makalöst välproducerat anaerobiskt fermenterat kaffe från våra vänner familjen Magaña i regionen Apaneca, El Salvador. Varje Pacamara-bär handplockas när det är lila, precis på gränsen till att vara övermoget, och jäser sedan under tryck och utan syre i slutna tunnor. Metoden pressar fruktsafter från bäret in i kaffebönan och ger ett extra smakrikt kaffe, med toner av plommon, persika & tropisk frukt.

El Salvador San José Honey Bourbon:
Varje bourbon-bär handplockas när det är lila, precis på gränsen till att vara övermoget, och jäser – efter att fruktköttet har skalats av – i sitt eget socker under tryck och utan syre i slutna tunnor. Metoden pressar juice från sockret i kaffets skyddande pergaminohinna in i kaffebönan och ger ett extra sött kaffe. Metoden skapar en uttalad mjukhet som från söt choklad.

El Salvador San Andres SL28 Natural:

Denna mikrolott på 240 kilo kommer från SL28-varianten, ursprungligen från Kenya, odlad på San Andres farm. Kaffet plockades för hand under två dagar, i mars och april, och torkades i solen i tre dagar innan det fick torka långsamt i skuggan i tre veckor. Denna metod ger ett kaffe med mjuk fruktighet och chokladig sötma, kompletterat med subtila toner av torkad tropisk frukt. Den noggranna bearbetningen säkerställer en högkvalitativ och smakrik kopp.

Rostningsdatum 2024-11-20
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart