kr
I lager - Skickas inom 24 tim
Produktvikt: 400 g
Det är ingen slump att ordet lagom inte går att översätta till engelska. Malin från Hökarängen är din sköna kompis och kaffeblandning. Inte för mörkt, inte för ljust. Så lagom säkert och Malin att du antagligen vill ha mer.
Kaffeinnehållet i Malin kommer från gårdar i Brasilien och Peru. Det exakta innehållet varierar efter säsong, men just nu innehåller Malin lika delar kaffe från följande regioner:
Brasilien
Region: Espírito Santo, Brasilien
Altitud: 900 till 1500 meter
Process: Så kallad ”Pulped Natural”. Direkt efter skörd skalas bären fria från sitt fruktkött och på så sätt frigörs också bönorna. Bönor som sedan torkar med de ljumma höglandsbrisarna, under den Brasilianska solen.
Peru
Region: Agua de Nieves, Monobamba, Peru
Höjd: 1600-2100 meter
Process: Kaffebären skalas från fruktköttet och får fermentera i sitt mucilage i 24-36 timmar. Under jäsningsprocessen löses sockret upp. Ungefär som vid vanlig surdegssjäsning. Därefter tvättas bären i färskt källvatten innan de långsamt torkas.
Smakprofil: Choklad, ugnsbakade äpplen, honung
Rostningsdatum | 2024-11-27 |
EAN | 7350113870322 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart