HEM / KAFFE / Lykke - Malin of Hökarängen, 500 g

Kaffeinnehållet i Malin kommer från gårdar i Brasilien och Peru. Det exakta innehållet varierar efter säsong, men just nu innehåller Malin lika delar kaffe från följande regioner: 

Brasilien
Region: Espírito Santo, Brasilien
Altitud: 900 till 1500 meter
Process: Så kallad ”Pulped Natural”. Direkt efter skörd skalas bären fria från sitt fruktkött och på så sätt frigörs också bönorna. Bönor som sedan torkar med de ljumma höglandsbrisarna, under den Brasilianska solen.

Peru
Region: Agua de Nieves, Monobamba, Peru
Höjd: 1600-2100 meter
Process: Kaffebären skalas från fruktköttet och får fermentera i sitt mucilage i 24-36 timmar. Under jäsningsprocessen löses sockret upp. Ungefär som vid vanlig surdegssjäsning. Därefter tvättas bären i färskt källvatten innan de långsamt torkas. 

Smakprofil: Choklad, ugnsbakade äpplen, honung

Rostningsdatum 2024-11-27
EAN 7350113870322
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart